Сакам да ме кремираат кога ќе умрам, бидејќи

сите оние што многу ме “сакаат” кога ќе ја бакнуваат урната нема да бидат сигурни каде ме пољубиле.

logo_twitter_withbird_black

urna na pogreb
@Milosrdna_
Посетено 541 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

Watch One Piece Episode 823 at Funimation one piece stampede funimation

Cells at Work!! (https://crunchyrollfree.com/m/17l1) Episode 2 at website https://crunchyrollfree.com crunchyroll premium reddit