Влакното од носот на шупакот

vlaknoto na supakot_sonjaИзлагам од кола и го гледам високиот функционер, мачомен, збрцал прстот у нос и си брка работа..ме здогледува и ми пружа рака за поздрав, на што јас игнорантски почнувам да си ја местам косата, а залепената рака висеше у воздух..вели, госпоѓо значи од километар се гледа кој е господин/дама и кој е за во Европа..да, да му враќам..само некои навики да се сменат и влакно не дели од Европа..не знам дали сфати дека тоа влакно беше, влакното од носот на шупакот..

Посетено 1.230 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!