Видови на Македонци според последните Фејсбук анализи:

Акординг ту фејсбук (шо би рекле модерните сиромашоиди, невини на 30 години) Македонците се делат на:

-Вистински Македонци (гласат углавном за ДПМНЕ и се у тешка заблуда)
-Лажни Македонци (цитират ги Фрчковски и Тричковски и слична ретардирана гамад)
-Вистинско-лажни Македонци (овие вторите у очите на првите)
-Лажно-вистински Македонци (овие првите у очите на вторите)
-Полу-вистински Македонци (гласат на ДПМНЕ, ама чат-пат им’ наоѓат маана)
-Полу-лажни Македонци (цитират ги Фрчковски и Тричковски, ама чат-пат и Апасиев)
-Полу-вистинсколажни Македонци (Продавам ролери)
-Полу лажновистински Македонци (Со полу-гумени тркалца)
-Македонци во дијаспората (тие шо не’ издржават, малце повистински од вистинските)
-Македонци во Дијадората (углавном шо заглават у Београд филм 90-ти, дркат на Ране, мега-сиромашни)
-Урбани Македонци (шалови у Август, слушат Рејдиохед, рушат режим со пенкало, не ебат уопште)
-Курбани Македонци (дилери од Топанско Поле)
-Урбано-курбани Македонци (ќече на главата, ниски бели старки на нозите, еманципирани)
-Рурални Македонци (ние, Шопјата)
-Сиромакедонци (сите од тука па нагоре)

Посетено 463 пати