Бумеранг На Добрината (Видео)

[fblike]
Градежниот работник му помогна на детето кое падна од скејтбордот…

dobrinata se vraka

Погледнете како чинот на љубезноста се пренесува од една индивидуа до следната и успева како бумеранг да се врати назад
до лицето кое го започна сето тоа.
[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=nwAYpLVyeFU#t=78[/youtube]
Посетено 5.315 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!