Значи овака е најлесно да му се одмазиде на бившиот…

1.Ви раскинува

2.Планирате да се осветите

3.Не знаете како

4.Се здебелувате 50 кила и се запуштате како никогаш досега

5.Се срами што некогаш уопште бил со вас

6.Успех!!!

Посетено 796 пати