ВАСКО ТОДОРОВ: Скечеви од Дијаспората

vase k15 pocetnaВаско Тодоров од добро познатото трио К-15 на  24. Април во недела ќе го објави првиот скеч од дијаспората насловен “Титаник” снимен за  BATKA Wasteland Production  Барем така го разбравме во сабајлешниот телефонски разговор на Viber…ова нека биде како мала најава за серијалот што следи…baner TRANSFER ABC
Посетено 16.240 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!