Симона Николовска

utrinsko kafe baner CRN tenokKIMBO LOGO banner

simona nikolovska_majkatiitatkoti
Симона Николовска

Овие празнични утра се будам со мирисот на топло горко турско кафе кое го конзумирам јако и кое за мене е секојдневен ритуал. Инаку вообичаено го пијам со моите драги колешки на работното место каде разменуваме по некој убав збор за почекот на денот и обврските кои ме чекаат. Не сум љубител на останатите видови на кафе , евентуална замена за турското ми е еспресо и само кога патувам надвор од државата. Сепак нема ништо поубаво од прво утриско кафе , весник и планер за активностите кои треба да се завршат.Го пијам цел ден , и ладно некаде кон крајот на работното време така да за мене е дневно и едно На сите читатели им посакувам среќни празници , здравје во новата година и полно срце љубов:) 

Мој избор на песничка за денес:

Посетено 2.492 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!