Во лекциите за ‘Горна класа’ по учебниците забораваат да напоменат и..

Сте заборавиле да напоменете:

И луѓе шо не знаат добар ден да кажат, слушаaт бугарско и мезат шопска салата со Џони Вокер и фанта.

И нафора, нормално.

Посетено 922 пати