САШО ХРИСТОВСКИ

utrinsko kafe baner CRN tenokKIMBO LOGO banner

Сашо Христовски, Профестор по општа и компаративна книжевност
Сашо Христовски, профестор по општа и компаративна книжевност
Првото утринско кафе се случува во 6,20 во домашна атмосфера, со пола пакло „57„ и со прекрасните звуци на нашата традиционална македонска музика, олицетворена во Новица и Тања, кои за среќа останаа во татковинава. Второто кафе е во 8,45 во работните простории. Овојпат е органско, да не речам, а ќе речам, со здрави влакна и без звуците на народњаците ни
Посетено 1.077 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!