НИКОЛА ВАСИЛЕВСКИ

utrinsko kafe baner CRN tenokOLYMPUS DIGITAL CAMERAНикола Василевски
менаџер на Њу Медиа Груп

Ништо не е послатко од првото утринско кафе, без разлика дали го пијам во 8 или нешто подоцна, а кое по дефиниција мора да биде дома и еспресо. Последниов месец го пијам редовно пред 8, откако слатката утринска насмевка или плачот на син ми ќе ми ги отвори очите… И додека останатите се гушкаат и излежуваат во кревет, јас со првото кафе си ги почнувам дневните работни обврски се разбира со цигарче… Следното кафе ми е веќе во канцеларија со колегите или доколку работните обврски ми се надвор од канцеларија гледам да ги закажам во кафе барот Драма на ул. Македонија (моето второ дома)… а денот не се завршува без 5-6 кафиња J

Посетено 1.316 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!