ЉУПЧО ДАМЧЕВСКИ

utrinsko kafe baner CRN tenokKIMBO LOGO banner

[message_box title=”Утринско кафе со…” color=”black”]

sahrko profil1ЉУПЧО ДАМЧЕВСКИ – Сопственик на “OFFICE SHOES” од Скопје
“Од кога е отворено “Bugatti Bistro”, моето прво утринско кафе го пијам токму тука. Разлогот е едноставен, пред да ми почнат работните обврски за тековниот ден таму ги правам плановите поврзани за работата на моите дуќани, од кои едниот се наоѓа токму во “Скопје Сити Мол”. Иако не сум голем  кафеџија, да ви ја честитам оваа интересна рубрика како и промовирањето на вашата Веб Страница, за која воопшто не се сомневам дека ќе има интересни и забавни содржини. Имајте убав ден”.

[/message_box]

Посетено 404 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!