Ивана Настески

utrinsko kafe baner CRN tenok

ivana nasteski
ИВАНА НАСТЕСКИ графичар
Едноставно уживам во кафето, го сакам неговиот мирис, вкус, топлината и аромата што ја дава. Моето утринско кафе го започнувам секогаш во 8.00 часот. Најубавото кафе, без исклучок ми го прави мајка ми и неговиот мирис е неописиво убав. Следното кафе го пијам со колегите од работа…кафето е најмирисно во убаво друштво и во моето атеље, вистинска експлозија на мириси, вкусови и егзотика.
Посетено 2.341 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!