СПОРТСКИ СУДИЈА НА ШАНК

Седнува спортски судија на шанк и вика:
-Напрај чекори и донеси ми дупла, да се фаулирам за црвен и да идам у аут пошто преку центар ми е од се.

Посетено 185 пати

Fire Force (https://animeplanet.cc/m/WAjO) Episode 24 at website https://animeplanet.cc. See more fruit basket anime planet

How Not to Summon a Demon Lord (Dub) Episode 12 at AnimeHeaven sites like animeheaven