Тефо и старо Скопје

Сè уште има луѓе по Скопјево кои се сеќаваат на ова громадно боемиште!

Тефо и старо Скопје


Тефо и старо Скопје

Нека почива во мир, Тефо, белегот на град Скопје
tefo_butelСашо Димоски, фала ти за видеата и враќањето на спомените за Тефо.

Посетено 4.299 пати