ФИКРЕТ РАДОНЧИЌ

utrinsko kafe baner CRN tenok

fikica
Фикица

Утринско кафе многу ретко пијам дома. Мојот ритуал на пиење кафе(а ги пијам претерано многу) е продолжено еспресо во голема шоља, со ладно млекце од страна и натрен. Тоа го практикувам најчесто во некоја кафетерија, особено кога сум во својот роден град.  Нема поголемо доживување(барем за мене) бадијалџиски кафе-муабет со пријателите во Скопје. Ви посакувам пријатен ден, уживајте во кафето…каде и да сте. 🙂

Посетено 925 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!