Уствари имав 18 год, сега ги немам

[fblike]Имав храброст, сега немам
имав доблест, сега немам
имав „што на ум то на друм“, сега немам
имав живци, сега немам
имав хумор, сега немам
го имав целото време пред себе, сега го немам
и целото небо беше мое, ама не повеќе
имав душа, и таа ми ја нема
имав слепо црево, сега немам
НЕМАВ расканти органи, сега ги имам
уствари имав 18 год, сега ги немам
хмм, што да правам па јас во наредниве 100 год?
Посетено 1.123 пати