Толку вреди денес зборот – НУЛА

[fblike]se gleame utre
-Договорено за утре? -прашувам
-Договорено
-Сигурно?
-Сигурно, 100%
И ништо…
Ај тоа, ама нема ни извини ни бутур,
ништо нема, ни едно ебано зборче,
како да сум лански снег
Ама толку вреди денес зборот – НУЛА
(или пак јас толку вредам во нечии очи)
Посетено 1.037 пати