На денешен ден пред 20 год. е пронајдено мртвото тело на Kurt Cobain

MiT [ dobra muzika banner ] 01Kurt Donald Cobain (February 20, 1967 – c. April 5, 1994)

cobain

На 5. април 1994 Kurt Cobain извршил самоубиство со пукање во глава во својот дом во Сиетл.
[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=Vvj84kxrTVI&feature=share[/youtube]

Телото на Кобејн  било откриено на 8 април, од страна на електричар кој дошол да инсталира систем за безбедност,  првично поверувал дека Кобејн спие, се додека не ја видел пушката на неговата брадата.  Големо количество на хероин и валиум беа пронајдени во телото на Кобеин.  Неговата смрт овицијално беше прогласена како самоубиство со пушка во  глава.

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=fregObNcHC8&feature=share[/youtube]

Прочитајте повеќе… Inside Kurt Cobain’s $450M empire

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=Nv0X7jCfGHI[/youtube]

Посетено 260 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

free anime. 4Anime Watch high quality 1080p online anime with English subtitles. You can watch free anime movies and movies online at 4Anime. Just sit back and relax!

watch anime online How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom

4Anime Gintama

online anime Gintama

4Anime DON'T TOY WITH ME, MISS NAGATORO

dubbed anime Boruto: Naruto Next Generations