Тоблероне

toblerone-pocetna_majkatiitatkoti
[fblike]
Седи копеле, уште пет минути ќе ѕвоне
Ќе искочеме на цигаренце и на Тоблероне
Овоа јаве ли е? Не бе, сон е
За доручек кр’кам Тоблероне
Канго иначе се вика Моне
Чеда Александрови и Тоблероне
Ич не ја поштувам Занфирскога Зоне
Оти претпочита Милка пред Тоблероне
Овај на Европски ли е? Не, на Фон е
Пуше Давидоф и мезе Тоблероне
Гледам еден дечко на шанко табли роне
У очите е Симпсонс, у забите Тоблероне
У трета бев на полагање од Донев Доне
Затоа сеа опејувам стограмско Тоблероне
У фацата сум згужван како Силвестер Сталоне
Немам јаки вилици за цело Тоблероне
И сега Киро Влавот у сон ќе потоне
И ќе сонува кило уштипци и десерт Тоблероне
Кирил Стоименов – Стрвло
Посетено 2.153 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!