Тие шо прават заебанции на сметка на женската инфериорност…

Тие шо праат заебанции на сметка на женската инфериорност у однос на мажо, се истите фраери шо ги молам жените како маџарски царинарник да ги пушат у кафана со другарите…

Посетено 300 пати