Ти знаеш се!

ti-znaes-se-pocetna

Знаеш да молчиш
кога треба,
знаеш да сакаш
без резерва,
знаеш да бидеш
убавица,
знаеш да бидеш
кралица,
знаеш да бидеш
права жена,
знаеш да болиш
кога те нема!

Посетено 2.136 пати