Македонија-Германија: Ракометот е игра во која…

Ракометот е игра во која судиите секогаш судат за Германците.

Но вечерва ја имаме Фалангата.

И Раул.

И нашите херои!!!

За кого?
Се знае за кого, за Мекедонија!!!

Посетено 553 пати