Сум имала убава насмевка, неговиот прв и последен комплимент

Сум имала убава насмевка, неговиот прв и последен комплимент.

sum-imala-ubava-nasmevka-negoviot-prv-i-posleden-kompliment-1

Му требаше цела вечност да го пушти да излета од устата, а замислете кога би дозволил “Те сакам” да излета од срцето.

Најверојатно никогаш, а сега сфатив зошто е тоа така, можеби јас имам убава насмевка, но се прашувам кога тој ја измамил на моето лице за да ја види?

Исто и со љубовта, не можеш да опишеш нешто што не постои.

Посетено 3.553 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!