Шо е тоа: колку и да е најјак, па никогаш нема да биде прв?

halkidiki_05

Шо е тоа: колку и да е најјак, па никогаш нема да биде прв?
Вторио крак

Posted by Кирил Стоименов on Friday, July 28, 2017

595x90

Посетено 581 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!