Што е подобро да бидете, идиот или ќелав?

kelav-pocetna_majkatiitatkoti
– Што е подобро да бидете, идиот или ќелав?
– Па, идиот.
– Зошто мислите дека е подобро да бидете идиот?
– Па помалку се приметува.

velgden na krf jk travel baner text

Посетено 1.698 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!