Старо Купујееееее

[fblike]staro kupuje_majkatiitatkoti
9:00СТАРО КУПУЈЕЕЕЕЕЕ
ме разбуди ама успеав пак да заспијам
9:40 – истиот СТАРО КУПУЈЕЕЕ
пак ме разбуди ама готово ми го скрши сонот
-Баци имам еден стар сон за продавање
-? каков сон?
-тој што 2 пати ми го прекинуваш
и нема више да ми се врати
Посетено 784 пати

The Seven Deadly Sins: Dragon's Judgement Episode 1 at AnimePlanet arifureta anime planet

Cells at Work! CODE BLACK! (https://crunchyrollfree.com/m/61ol) Episode 4 at Crunchyroll crunchyroll free anime list