Шолја во која кафето никогаш не се лади

Шоља за кафе која ќе го воодушеви сите љубители на производите на Apple
iCup
iCup

Томислав Звонариќ, канадски дизајнер со хрватско потекло дизајнираше шолја за кафе која ќе ги воодушеви љубителите на производите на Епл, но не само нив. Имено, iCup со помош на USB кабел ќе може да се спои со компјутерот т.е го користи неговото напојување за константно загревање. iCup следува во комплет со лажичка и тањирче во облик на јаболка така што навистина сочинува интересен дизајнерски продукт. Сигурно ви се случило барем еднаш во тек на работниот ден, кафето да се оладило во вашата шолја, е тогаш ова е вистинскоти решение за вас.

icup2

icup3

icup4

icup5

applecup65

Посетено 680 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!