СЛОНОВИТЕ – Џовани, Васе Ска, Денко, Вуси и Боко

MiT [ dobra muzika banner ]Слоновите
музика и текст: Јовица Ивановски
аранжмани(а воедно свират и пеат): Џовани, Васе Ска, Денко, Вуси и Боко
[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]http://www.youtube.com/watch?v=kH1DFDIAnXE[/youtube]

Посетено 341 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!