Си го чувам свирчето за протести. Свири појако од било кога


Пратеничка од СДСМ, за 9 месеци од кои 6 месеци не одела на работа, земала 11,736 евра за патни трошоци! 😡

Си го чувам за спомен… и за секој случај. Го пробав, уште свири, ми се чини појако од било кога!

Посетено 202 пати