Историска навреда на Винстон Черчил

Винстон Черчил на Беси Бредок.

cercil-pocetna_majkatiitatkoti

– „Господине, вие сте пијан!“
– „Точно, госпоѓо, а вие сте грда. Но, јас утре ќе се отрезнам“

Посетено 4.279 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!