Северина Многуфина

Судејќи по тоа како се дотеруват, шо стават по сторис, каква музика слушат и какви идиотски статуси споделуват, 80% од жените на фејсбук можат слободно да се прекрстат у Северина Многуфина.

Posted by Кирил Стоименов on Monday, April 16, 2018

Посетено 1.111 пати