Сем Смит и Џон Леџенд Објавија Заедничка Песна

[fblike]Повод за ова дуо беше “Red Nose Day”

sam-smith-john-legend-duet_majkatiitatkoti

Сем Смит и Џон Леџенд снимија неверојатно добра заедничка песна.

Lay Me Down (Red Nose Day 2015)
слушнете ја

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=lvJX7OgPYww[/youtube]

Посетено 700 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!