ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ И УМЕТНИК

bukowski_majkatiitatkoti

 

“Интелектуалец е човек кој едноставните работи ги кажува на комплициран начин. Уметник е човек кој комплицираните работи ги кажува на едноставен начин”.
– Чарлс Буковски

Посетено 2.019 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!