Сељачизам и ренесанса

Последните анализи направени од Канадска разознавачка агенција за социјално групирање и концентрација на етникумите покажуват дека моментално има повеќе сељаци по градовите, него ли у селата.

Изјавува Ројтерс.

Посетено 2.936 пати