Се возам преска у такси и минеме кај Симпо…


Се возам преска у такси и минеме кај Симпо. Му викам на таксистот:
-Шефе, овие па сечат, а?
Ми одговара:
-Абе слушај ја Северинчето, моја возраст е, постегната е од ќерка ми.

Хелекс е за пички.

Посетено 5.709 пати