Една професрока ми ќења дека сум немал поим од општа култура…

Една професорка ми кака дека немам блага веза од општа култура затоа шо не знаев какви тенкови возиле Русите кај сталинградската битка.

Се у реду.

Прашав ја на каков Fender свире Хендрикс на Вудсток…гледаше ме како теле у шарена врата.

Општа некултура.

 

***Да ја поздравиме со братот Џими***

 

Посетено 343 пати