Кога луѓето пишат ‘немам зборови’

Со што заслуживме на планетава да постојат луѓе шо за ракометот у статус ќе пишат ‘НЕМАМ ЗБОРОВИ’ и после ќе пишуваат коментари уште пола саат до две недели?

Посетено 1.533 пати