ДАЦ: СЕ ОТКАЖУВАМ ОД НАГРАДАТА НА “ДНЕВНИК”

dac photoМу благодарам на “Дневник” за номинацијата но…
Ке морам да се откажам од наградата пред да биде доделена.
Прво: Ако јас ја добијам наградата не можам да присуствувам на свеченото доделување во МНТ зошто имам претстава во Драмски
Второ: Јас имав и други главни улоги во 2014та кој не се земени во обзир (веројатно не се ни гледани)
Трето: Во иднина би ве замолил да не ме номинирате за вашата награда. Би било добро никого да не номинирате туку едноставно да ја доделите на тој што сте решиле. Ќе ја има истата тежина, верувајте.
На добитникот од срце му ја честитам наградата.

Срдечен поздрав
Драган Спасов Дац

Посетено 2.966 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!