Романот „Исповеди на еден психотичен ум” ја освојува публиката

По одличната промоција на 8-ми април во Speakeasy која први ја најавивме, и успешните дружби со обожавателите на Саемот на книга, романот „Исповеди на еден психотичен ум” продолжува да ги освојува срцата на македонската публика и да создава свест за еден  малку поинаков вид на литература во Македонија.

психотичен ум

Авторот Ристевски во наредниот период планира доста нови дружења и средби со своите читатели, а романот можете да го најдете во книжарниците на Издавачкиот центар „Три” и онлајн на овој линк. Во меѓувреме, доколку не сте имале можност да го прочитате романот, а ве интересира за што се работи, можете да прочитате еден од серијалите раскази кој е составен дел од ова невообичаено дело ТУКА.
Подолу ве потсетуваме на најдобрите извадоци и цитати од романот. Уживајте.

Посетено 1.191 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!