Размисли Добро Пред Да Го Оттурнеш Бездомникот Од Себе! (Видео)

[fblike]
Кога некои од нас гледаат бездомник облечен како овој човек во видеото, нашата вообичаена првична реакција е да се тргнеме што подалеку од него. Сепак и тој е човек кој нема свој дом и средства за да се прехрани во моментот.
Погледнете го видеото…
Посетено 593 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!