Малку познат факт: Смртта и креветот

Паѓање од кревет

ВО ПРОСЕК, 450 ЛУЃЕ ГОДИШНО УМИРААТ ПОРАДИ ПАЃАЊЕ ОД КРЕВЕТ


НАПОМЕНА:

ОД СЕГА, СПИЕЊЕ СО КАЦИГА…ЗА СЕКОЈ СЛУЧАЈ!

Посетено 2.170 пати