Пупкова: Нова Колекција На Накит И Модни Женски Додатоци

 [fblike]”Инспирацијата за новата колекција на накит и модни додатоци  Massassi (првата жена на планетата земја) е Африка. Она кое мене ме инспирираше да создадам една мини колекција првично е Афричката традиција, како и колоритот во облеката и накитот. Формите се геометриски, а боите земјени. Материјалите кои ги користев во колекцијата се природни – дрво, корали, волна…” – Теа Пупкова
New Collection in Accessories for Women by Pupkova

Поврзана статија: тука

Посетено 1.225 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!