Првото Видео Закачено На Youtube

Првото закачено видео на You  Tube   носи наслов Me at the zoo  и е прикачено на  23-ти април 2005 година
Без некоја особена причина ова видео има 16 милиони прегледи.

[youtube height=”400″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=sbM1tH-iU7Q[/youtube]

Посетено 818 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!