Приказната за Чак Норис и ретката столица

Кирил Стоименов
Цел живот градеш идеали, бореш се за нив, цврсто стоеш зад нив, улагаш се у нив, ги негуваш  како деца да ти се. И еден убав ден, те фаќа најпедерски пролив у шпиц после работа. Тука нема компромиси, тука ти не одлучуваш.

Ако сакаш биди и Чак Норис.

baner-latte-595

Посетено 265 пати