Кој ти рече да делиш сендвичи? (Видео)

Знајш ноа ѓаволот ка немал работа па си и ебал децта. Ами и ја така ми стана интересно воа. Ви сеа спијте ама ка че станите че ве чека ново видео. “Мемоари од штабот”. Да не потсетуам на секоа хумор и сатира е воа. И дајте ми инспирација и за другата страна нешто да напраам доста само едната а јадам 😀

Posted by Борче Стаменов on Wednesday, September 21, 2016

595х90 px-01

Посетено 853 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!