Престојот во оваа планинска куќичка е бесплатен

Eдинствено треба да се искачите на 2600 метри

[fblike]

За да ја почувствувате моќта на оваа Алпска панорама ќе треба да се искачите на 2600 метри надморска височина. Куќичката се наоѓа на Италијанскиот дел од Алпите и е направена во чест на загинатио извидник Лука Вурик.  Матерјалите за градбата се качувани со хеликоптер, а на монтажата работеле професионални мајстори и пријателите на Лука. Вратите се отворени за секој што ќе појде до врвот. И замислете, не продаваат планински чај за 200 денари по шолја.
Посетено 1.802 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!