ПРЕМИЕРА “ГОВОРНА МАНА” (Фотогалерија)

Премиерна изведба на претставата „Говорна мана“ во режија на Драгана Милошевски-Попов. Носечките улоги се на актерите: Игор Џамбазов, Сашка Димитровска и Ивица Димитријевиќ
Премиера: 15.3 | 20:00 Следни изведби: 16.3 | 18:00 и 29.3 | 21:00 govorna mana[fblike]
Автор: Горан Марковиќ Режисер: Драгана Милошевски-Попова Улоги: Мишел ― Игор Џамбазов Славица ― Сашка Димитровска Петар ― Ивица Димитријевиќ Актерка ― Арна Шијак Актерка ― Ана Стојановска Актерка ― Билјана Јовановска Драматург и стручен соработник: Дејан Дуковски Сценограф и костимограф: Илина Ангеловска Композитор: Горан Трајкоски Дизајнер на светло: Илија Тарчуговски Извршен продуцент: Симона Угриновска Лектор: Тодорка Балова Инспициент: Вукица Александрова Суфлер: Зорица Благоевска Тон – мајстор: Александар Арсиќ Оператор на светло: Радивоје Ресниќ Дизајнер на плакат: Горјан Донев Фотограф: Драган Гајиќ Реквизитер: Исмаил Баки Гардеробери: Фиданчо Петровски, Валентина Чонкова и Светлана Апостолска Фризери и шминкери: Бранка Пљачковска и Моника Грковска Декоратери: Чедо Димовски и Русе Стефановски
Посетено 776 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!