Early booking for Halkidiki!

Митингот е за да договорат поволна цена за цело семејство(плус баба и дедо) за 9 дена во јуни….кој не разбира грчки.

Early booking for Halkidiki! Митингот е за да договорат поволна цена за цело семејство(плус баба и дедо) за 9 дена во јуни….кој не разбира грчки.

Posted by Iskra Jankovska Mihajlovska on Sunday, February 4, 2018

Посетено 287 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!