Практични Совети: чевли и мозок

Ако ве стегаат чевлите премачкајте ги со алкохол и оставете ги така цела ноќ.cevli_majkatiitatkoti
истото употребете го ако ве стега мозокот…‪
#‎практичнисовети‬

Посетено 564 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!