Потпетици Од Некој Друг Свет

Чилеанецот Себастиан Еразуис нe почастува со својата 3D колекција од штикли, посветена и инспирирана од неговите бивши девојки. Ерзаурис изјавува дека секој од овие несекојдневни дизајни на потпетици, симболизира нечиј карактер.

Посетено 452 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!